Hoffmans Garden

Biography

Links & Booking

Ben Mosmans, of beter gezegd “Hoffmans Garden“, speelt een stijl die je rock blues country kan noemen maar vooral getypeerd word door de stem die meer als één generatie heeft bezongen.

BIO

Ben Mosmans, of beter gezegd “Hoffmans Garden“, een begrip dat begonnen is ergens in een instelling in het Gentse na het zoveelste heart broken moment/Fles whiskey moment…

Na de leegte en stilte viel alles op zijn plaats. De puzzel was gezet en de eerste tekst werd een feit!

Na dagenlang spelen in straten en parken, zette hij de eerste stap richting enkele podia en begon zich een icoon te vormen in het merchtemse muziek leven. Een stijl die je rock blues country kan noemen maar vooral getypeerd word door de stem die meer als één generatie heeft bezongen.

Waar hij vroeger zelf zijn publiek uitzocht, wordt hij nu eerder gevraagd door het publiek zelf, dit om de leegte te vullen voor zowel volkse als ingetogen momenten (trouw, doop, enz.) – het ene nuchterder als het andere – slaagt hij er toch in het moment te stelen en menig hart te bekoren.

De kasseien werden dan wel vervangen door een podium, maar de charmes en de energie blijven hetzelfde. Van een nummer dat je ziel zal strelen tot iets simpel dat een lach op je gezicht tovert!

Portfolio

Insane - Hoffmans Garden
  • Insane
  • Morning Dew
  • New Orleans
  • Puppet Tree

Hoffmans garden boeken voor je event